Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

#lovetogiveswapnl

€ 0,00 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Omschrijving

Inschrijving gesloten! 

 


De dagen worden kouder en de feestdagen dienen zich aan. Toch is het niet voor iedereen vanzelfsprekend om hun kinderen te kunnen verwennen. Zowel financieel als bijvoorbeeld door ziekte/gemis. 

Om deze mensen (kinderen dus eigenlijk) een klein beetje te helpen deze feestdagen, de #lovetogiveswapnl

De spelregels: 

Je schrijft je in door iemand aan te dragen waarvan jij vindt dat haar gezin een extraatje verdiend deze feestdagen. 
Wat houdt het precies in? 
Jij gaat een pakketje maken voor iemand anders die is aangedragen. Dus iedereen die iemand aandraagt maakt een pakketje, zonder hier iets voor terug te krijgen. 
Degene die jouw pakketje ontvangt is hier niet van op de hoogte. Je krijgt een tekstje van degene die jouw maatje aangedragen heeft en dit schrijf je op een kaartje erbij. Zodat het concept duidelijk is. 
Je moet dus een pakketje maken zonder moodboard en misschien wel met een insta account waar weinig op staat. Je zult wat info krijgen via mij, van degene die jouw maatje heeft aangedragen. 
Degene die jij hebt aangedragen krijgt dus een pakketje van een andere lieve swapper. 

Het pakketje bevat cadeautjes voor de kinderen, misschien ook een kleinigheidje voor de ouders. De ouders mogen zelf weten of ze het de kinderen zo geven of dat ze het gebruiken voor in de zak/onder de kerstboom. 

Geen regels wat betreft kosten. Tweedehands mag! Verzenden via pakketpost. Leuk inpakken! Dit pakketje is namelijk een echte verrassing! 

Versturen voor 30 november. 
Let op; deelname aan deze swap is gratis, maar ik verwacht wel dat je een pakketje maakt voor degene die ik je geef. Ik bekijk de aanmeldingen zorgvuldig, wel graag iemand aanmelden die het echt nodig heeft/kan gebruiken/verdiend. 
Verder graag alle velden invullen en bij adres vul je het adres in van degene die je aandraagt!